Colaboratori

Videograf Nunta Bucuresti Pitesti Videograf bucuresti

Muzica Nunta Formatie

 

Muzica

Formatie nunta Bucuresti, Trupa

 

        “Suntem 8 tineri pasionaţi de muzică şi dans, ne plac petrecerile la care oamenii zambesc şi uită de griji, tocmai de aceea, am transformat pasiunile noastre în profesii artistice pe care le îndrăgim. Proiectul AMATIS este relativ nou, dar noi cantăm de cand ne ştim, iar în ultimii 7 ani, membrii fondatori ai trupei (Mihaela, Octavian şi Ovi) au participat împreună la peste 200 de evenimente private, apariţii TV, concursuri şi spectacole.”
Puteti afla mai multe pe site-ul lor – Trupa AmatisTrupa Nunta

Video Nunta Bucuresti


Nunta Filmare Bucuresti

Muzica Dj

“Eu sunt Florin Alin si experienta mea este castigata pe parcusul a 15 ani. Combinata cu o gama larga de echipamente profesionale pentru sonorizari si cu o calitate ireprosabila a serviciilor, pentru organizarea de evenimente, de multe locatii si de companii cu renume si totodata recomandata de clientii si partenerii nostrii.
De ce? Pentru ca suntem o echipa tanara de dj profesionisti, ingineri de sunet si lumini, tehnicieni, echipa ce isi foloseste experienta si entuziasmul pentru crearea unor evenimente unice din punct de vedere al programului, bine pregatita tehnic pentru orice tip de sonorizari. De-a lungul timpului am strans un portofoliu ce ne recomanda oricand.”
Aici gasiti site-ul lui Florin!Dj Nunta Fotograf nunta Muzica Nunta.

 

Videograf Filmare Bucuresti

Muzica Nunta Formatie

Videograf Nunta Bucuresti Pitesti


film de nunta

video bucuresti