Colaboratori

Videograf Nunta Bucuresti Pitesti Videograf bucuresti

Fotograf Nunta

Iti organizezi evenimentul si esti in cautare de servicii? Agentie evenimente, Formatie Nunta, Flori, Decoratiuni si Fotograf.
Avem cateva sugestii pentru tine:

 

Fotograf Nunta

Fotograf Nunta

 

              “De ce sa ne alegi pe noi ca si fotografi?
In primul rand, speram sa iti placa ceea ce facem. Speram sa iti placa abilitatea noastra de a crea fotografii unice pentru clientii nostri in ziua lor speciala. Nu doar imagini traditionale si dragute, ci un stil care se potriveste cu conceptul vostru si cu personalitatea voastra. Ne adaptam la pulsul nuntii voastre si ne asiguram ca facem fotografiile intr-o maniera creativa si memorabila ce reprezinta amprenata noastra unica.”

              Va invitam pe pagina noastra sa ne cunoastem mai bine. Click aici.

Fotograf nunta

 


Muzica

Formatie nunta Bucuresti, Muzica nunta, trupa

 

        “Suntem 8 tineri pasionaţi de muzică şi dans, ne plac petrecerile la care oamenii zambesc şi uită de griji, tocmai de aceea, am transformat pasiunile noastre în profesii artistice pe care le îndrăgim. Proiectul AMATIS este relativ nou, dar noi cantăm de cand ne ştim, iar în ultimii 7 ani, membrii fondatori ai trupei (Mihaela, Octavian şi Ovi) au participat împreună la peste 200 de evenimente private, apariţii TV, concursuri şi spectacole.”
Puteti afla mai multe pe site-ul lor – Trupa AmatisFormatie nunta Bucuresti, Muzica nunta, trupa

 


Organizare eveniment

Organizare Nunta

Bliss Event

             “Daca iti doresti o nunta plina de frumusete, delicatete si originalitate, ai ajuns in locul potrivit. Nuntile vintage, shabby chic, rustice si romantice ne reprezinta cel mai bine. Ne-ar face placere sa va oferim o nunta decorata ca in povesti. Suntem o echipa tanara. Avem 9 ani de experienta in lumea nuntilor si peste o mie de nunti realizate.”

            Creativitatea este cel mai mare atu al nostru, iar… click for more

                Pentru mai multe informatii click aici

Fotograf nunta


Videograf Nunta Bucuresti Pitesti