Anca si Alex

Filmari Nunti Bucuresti Pitesti

Trash the Dress Videograf Nunta. Videograf de nunta Bucuresti. Filmare nunta.

    Impreuna cu Gabi, Anca si Alex am pornit in miezul noptii spre Castelul de la Balcic. Ca sa prindem lumina rasaritului. Doar ca ne-a cam pacalit si a fost ascunsa de nori. Asa ca am incarcat sa profitam cat am putut de mult de gradina botanica. Noi eram invatati cu astfel de experiente. Dar nu ne asteptam  ca Anca si Alex sa reziste asa eroic. Ba mai mult au fost veseli si zambitori pe tot parcursul celor cateva ore in care i-am tot “alergat”.

trash the dress videograf nunta

    E greu de explicat cum este de fapt o sedinta de filmare de dupa nunta. Trash the Dress… Love the Dress… After Wedding… Sau cum vreti sa-i spuneti. Ai zice ca e numai distractie. E distractie dar e si multa munca. Si nu ma refer doar la munca celor din spatele camerei de filmat, ci si la munca celor care sunt de fapt subiectul clipului de nunta. Nu-i usor deloc sa “pozezi” cateva ore bune… Cert e ca la final ramai cu experienta placuta.

videograf de nunta bucuresti

    Intotdeauna am incercat ca fiecare sedinta, fie ca e de nunta, de dupa nunta sau inainte… sa fie o experienta frumoasa atat pentru mine, dar mai ales pentru cei care ma aleg ca si videograf. Cu Anca si Alex se pare ca mi-a iesit:

clip de nunta bucuresti pitesti

    “Il recomandam pe Cristi din toata inima! Mergeti pe mana lui, cu toata increderea – stie foarte bine ce face. Daca ii lasati libertatea sa se manifeste si sa isi puna ideile in practica, o sa aveti parte de o experienta minunata! Nu va faceti griji ca trebuie sa ii faceti planul, ca trebuie sa ii spuneti ce sa surpinda, la ce sa fie atent – nu ii scapa nimic. Noi ii suntem extrem de recunoscatori pentru toata implicarea, pentru cat de atent a fost si cata rabdare a avut cu noi, pentru cat de natural a reusit sa ne faca sa ne simtim, si pentru filmarile geniale pe care ni le-a oferit. Cristi Paltin, you rock! 🙂”

Aici gasiti postarea originala a Ancai! Iti multumesc mult Anca pentru cuvintele frumoase! M-ai laudat muuult mai mult decat merit.

 


Videograf Nunta Filmare Nunta Pitesti Bucuresti

Leave a Reply