Ioana

film de nunta videograf

film de nunta

 

videograf bucuresti film de nunta

Ioana si Klaus – Wedding Story

“Cristi ne-a fost recomandat de un coleg de breasla. Dupa primele vizionari ale portofoliului lui ne doream din suflet sa poata fi prezent si in momentul in care noi doi, culoare si gand am devenit Unul. Amandoi am comunicat excelent cu Cristi de la prima ceasca de cafea bauta impreuna.

      Au mai urmat cateva luni pana in ziua cununiei civile si a nuntii cand Cristi si-a dovedit seriozitatea, punctualitatea, acel fel de a fi care te face sa fii in largul tau, alaturi de un prieten, fara a te simti in fata unui strain care te filmeaza. Imi amintesc cu amuzament cand domnisoara de onoare imi incheia rochia, in tumultul agitatiei, a fost cel care reusea sa retina invitatii in spatele usilor si sa creeze un cadru intim propice unei sedinte foto-video ca la carte.
      La scurt timp dupa nunta a urmat ziua in care ne-a facut surpriza cu aparitia primului clip. Nu pot exprima in cuvinte emotiile resimtite cand revedeam filmul nuntii. Cristi a pus atata suflet, de la montajul imaginilor pana la muzica aleasa. Clipele surprinse au fost parca desprinse dintr-un film. Din punctul nostru de vedere, opera lui dainuie peste ani facandu-ne sa retraim acel moment deosebit again and again.”

 


Videograf Nunta Bucuresti Pitesti