Oana

 

 

 

Videograf Nunta Pitesti Filmare Nunta Bucuresti

Oana si Cosmin – Wedding Story 

“De când mă știu eu am fost omul tablourilor și fotografiilor. Poate și pentru ca reușești sa le vezi mai des decât filmările. Asta pana când l-am întâlnit pe Cristi. Volubil, profesionist și pe aceiasi lungime de unda cu mine (sau mai bine zis cu noi). Am avut încredere în el, am avut sentimentul ca o sa iasa bine, dar asta a fost pana sa văd filmul…

      Știți acel moment când pur și simplu te îndrăgostești de o pelicula?Când reușești sa iti vezi fiecare emoție rasfrangandu-se din ecran atât de vie și palpabila? Eu am fost de-a dreptul fascinata sa descopăr ca cineva chiar poate sa facă magie și nu mi-a mai ramas altceva de făcut decât sa îl aplaud si sa ii acord un loc aparte in sufletul meu celui din spatele camerei. Nici nu îmi puteam închipui ca un singur om poate sa fie peste tot. Sa surprindă fiecare moment important, sa prindă pe film magia evenimentului. Sa ne surprindă pe noi toți exact așa cum suntem, suflete pe pelicula.
      Indiferent la ce ora m-ar suna cineva sa mă întrebe dacă știu un videograf bun i-as da numărul lui spunandu-i: omul acesta face magie!
      Dragul meu, noi abia așteptam sa avem o noua ocazie sa lucram împreună!”

 


Videograf Nunta Bucuresti Pitesti