Testimonials

Videograf Nunta Pitesti

Filmare Nunta Videograf Nunta

filmare nunta bucuresti

 

 

 


                                                                                          

“Sa-ti multumesc, ar fi putin dar nu stiu un alt cuvant prin care sa-ti fiu recunoscatoare pentru cata relaxare mi-ai transmis in cea mai implinita zi din viata mea de pana acum, pentru munca pe care ai depus-o si pentru un altfel de rezultat! Iti multumim cu sufletul, cu inima si cu toate sentimentele pozitive existente! 🤗

Madalina si Bogdan – Wedding Story

Aici gasiti review-ul original. :)

Videograf Nunta Bucuresti Pitesti


nunta in bucuresti videograf

   

 


“Ne-a placut foarte mult filmarea, este exact ce ne-am dorit, ai surprins perfect toate momentele. Ne place foarte mult muzica aleasa si modul in care ai luat cadrele, reies perfect evenimentele din ziua nuntii si personalitatile noastre. Se vede atentia la detalii si dedicarea. Nu avem ce reprosa, este amintirea perfecta! Sincer, nu avem cuvinte sa iti spunem cat de mult ne-a placut. Mii de multumiri! Te vom recomanda cu toata increderea mai departe!

Ana si Lucian – Wedding Story

Aici puteti gasi review-ul original

Videograf Nunta Bucuresti Pitesti


videograf filmare


“Cristi ne-a fost recomandat de un coleg de breasla. Dupa primele vizionari ale portofoliului lui ne doream din suflet sa poata fi prezent si in momentul in care noi doi, culoare si gand am devenit Unul. Amandoi am comunicat excelent cu Cristi de la prima ceasca de cafea bauta impreuna.

      Au mai urmat cateva luni pana in ziua cununiei civile si a nuntii cand Cristi si-a dovedit seriozitatea, punctualitatea, acel fel de a fi care te face sa fii in largul tau, alaturi de un prieten, fara a te simti in fata unui strain care te filmeaza. Imi amintesc cu amuzament cand domnisoara de onoare imi incheia rochia, in tumultul agitatiei, a fost cel care reusea sa retina invitatii in spatele usilor si sa creeze un cadru intim propice unei sedinte foto-video ca la carte.
      La scurt timp dupa nunta a urmat ziua in care ne-a facut surpriza cu aparitia primului clip. Nu pot exprima in cuvinte emotiile resimtite cand revedeam filmul nuntii. Cristi a pus atata suflet, de la montajul imaginilor pana la muzica aleasa. Clipele surprinse au fost parca desprinse dintr-un film. Din punctul nostru de vedere, opera lui dainuie peste ani facandu-ne sa retraim acel moment deosebit again and again.”

Ioana si Klaus – Wedding Story

Videograf Nunta Bucuresti Pitesti


 

foto-video nunta

Videograf Nunta

      “ L-am cunoscut pe Cristi datorită unei recomandări. După primele clipuri de prezentare vizualizate m-am hotărât ca e omul potrivit pentru nunta noastră. Când am ajuns acasă de la coafor şi am văzut desfăşurarea de forțe şi grija şi atenția la detalii, nu doar pentru munca lui, ci şi pentru starea de spirit şi dorințele mele şi ale soțului meu, m-am relaxat complet. Am ştiut că nu va fi nevoie să intervin cu nimic până la livrarea produsului finit. Nu este doar un profesionist desăvârşit, ci şi un om pasionat de ceea ce face şi asta se vede din momentul în care îl cunoşti până când îți înmânează nu doar o cutie ambalată frumos, ci momente perfecte imortalizate cu cea mai mare grijă.
          Cristi a fost pentru noi alegerea perfectă. Sper că va fi alături de noi şi la următorul pas important din viața noastră.”

Sara si Ciprian – Wedding Story

Videograf Nunta Bucuresti Pitesti


Videograf Nunta Pitesti. Filmare Nunta

Videograf Bucuresti

     “De când mă știu eu am fost omul tablourilor și fotografiilor. Poate și pentru ca reușești sa le vezi mai des decât filmările. Asta pana când l-am întâlnit pe Cristi. Volubil, profesionist și pe aceiasi lungime de unda cu mine (sau mai bine zis cu noi). Am avut încredere în el, am avut sentimentul ca o sa iasa bine, dar asta a fost pana sa văd filmul…

      Știți acel moment când pur și simplu te îndrăgostești de o pelicula?Când reușești sa iti vezi fiecare emoție rasfrangandu-se din ecran atât de vie și palpabila? Eu am fost de-a dreptul fascinata sa descopăr ca cineva chiar poate sa facă magie și nu mi-a mai ramas altceva de făcut decât sa îl aplaud si sa ii acord un loc aparte in sufletul meu celui din spatele camerei. Nici nu îmi puteam închipui ca un singur om poate sa fie peste tot. Sa surprindă fiecare moment important, sa prindă pe film magia evenimentului. Sa ne surprindă pe noi toți exact așa cum suntem, suflete pe pelicula.
      Indiferent la ce ora m-ar suna cineva sa mă întrebe dacă știu un videograf bun i-as da numărul lui spunandu-i: omul acesta face magie!
      Dragul meu, noi abia așteptam sa avem o noua ocazie sa lucram împreună!”

Oana si Cosmin – Wedding Story

Videograf Nunta Bucuresti Pitesti


Videograf Nunta. Filmare Nunta

Videograf Nunta Bucuresti

       

       “Ne-am simțit minunat la nunta noastră alături de Cristi. Este un om extraordinar care și-a făcut foarte puțin simțită prezența și ne-a făcut să ne simțim în elementul nostru . Imaginile au fost minunate și ne-au transpus într-un film romantic. De fiecare dată când revedem clipul retrăim emoțiile din acea zi .

      Îți mulțumim Cristi !”

Milena si Alexandru – Wedding Story

Videograf Nunta Bucuresti Pitesti