Testimonials

Videograf Nunta Pitesti

Filmare Nunta Videograf Nunta


 

Videograf Nunta Pitesti

 

Videograf Nunta

      “ L-am cunoscut pe Cristi datorită unei recomandări, dar după primele clipuri de prezentare vizualizate m-am hotărât ca e omul potrivit pentru nunta noastră. Când am ajuns acasă de la coafor şi am văzut desfăşurarea de forțe şi grija şi atenția la detalii, nu doar pentru munca lui, ci şi pentru starea de spirit şi dorințele mele şi ale soțului meu, m-am relaxat complet şi am ştiut că nu va fi nevoie să intervin cu nimic până la livrarea produsului finit. Nu este doar un profesionist desăvârşit, ci şi un om pasionat de ceea ce face şi asta se vede din momentul în care îl cunoşti până când îți înmânează nu doar o cutie ambalată frumos, ci momente perfecte imortalizate cu cea mai mare grijă.
          Cristi a fost pentru noi alegerea perfectă, şi sper că va fi alături de noi şi la următorul pas important din viața noastră.”

Sara si Ciprian – Wedding Highlights

 

 

 

 

Videograf Nunta


Videograf Nunta Pitesti. Filmare Nunta

Videograf Nunta

     “De când mă știu eu am fost omul tablourilor și fotografiilor, poate și pentru ca reușești sa le vezi mai des decât filmările, dar asta pana când l-am întâlnit pe Cristi. Volubil, profesionist și pe aceiasi lungime de unda cu mine (sau mai bine zis cu noi). Am avut încredere în el, am avut sentimentul ca o sa iasa bine, dar asta a fost pana sa văd filmul…
      Știți acel moment când pur și simplu te îndrăgostești de o pelicula? Când reușești sa iti vezi fiecare emoție rasfrangandu-se din ecran atât de vie și palpabila? Eu am fost de-a dreptul fascinata sa descopăr ca cineva chiar poate sa facă magie și nu mi-a mai ramas altceva de făcut decât sa îl aplaud si sa ii acord un loc aparte in sufletul meu celui din spatele camerei. Nici nu îmi puteam închipui ca un singur om poate sa fie peste tot, sa surprindă fiecare moment important, sa prindă pe film magia evenimentului, sa ne surprindă pe noi toți exact așa cum suntem, suflete pe pelicula.
      Indiferent la ce ora m-ar suna cineva sa mă întrebe dacă știu un videograf bun i-as da numărul lui spunandu-i: omul acesta face magie!
      Dragul meu, noi abia așteptam sa avem o noua ocazie sa lucram împreună!”

Oana si Cosmin – Wedding Highlights

 

Videograf nunta Pitesti


Videograf Nunta. Filmare Nunta

 

Videograf Nunta

       

       “Ne-am simțit minunat la nunta noastră alături de Cristi. Este un om extraordinar care și-a făcut foarte puțin simțită prezența și ne-a făcut să ne simțim în elementul nostru . Imaginile au fost minunate și ne-au transpus într-un film romantic. De fiecare dată când revedem clipul retrăim emoțiile din acea zi .

      Îți mulțumim Cristi !”

Milena si Alexandru – Wedding Highlights

 

 

 

 

 

Videograf nunta Pitesti