Anca si Alex

Filmari Nunta Bucuresti Pitesti

Trash the Dress Videograf Nunta. Videograf de nunta Bucuresti. Filmare nunta.

Impreuna cuĀ Anca si Alex am pornit in miezul noptii spre Castelul de la Balcic. Ca sa prindem lumina rasaritului. Doar ca ne-a cam pacalit si a fost ascunsa de nori. Asa ca am incarcat sa profitam cat am putut de mult de gradina botanica. Noi eram invatati cu astfel de experiente. Dar nu ne asteptamĀ  ca Anca si Alex sa reziste asa eroic. Ba mai mult au fost veseli si zambitori pe tot parcursul celor cateva ore in care i-am tot “alergat”.

trash the dress videograf nunta

E greu de explicat cum este de fapt o sedinta de filmare de dupa nunta. Trash the Dress… Love the Dress… After Wedding… Sau cum vreti sa-i spuneti. Ai zice ca e numai distractie. E distractie dar e si multa munca. Si nu ma refer doar la munca celor din spatele camerei de filmat, ci si la munca celor care sunt de fapt subiectul clipului de nunta. Nu-i usor deloc sa “pozezi” cateva ore bune… Cert e ca la final ramai cu experienta placuta.

videograf de nunta bucuresti

Intotdeauna am incercat ca fiecare sedinta, fie ca e de nunta, de dupa nunta sau inainte… sa fie o experienta frumoasa atat pentru mine, dar mai ales pentru cei care ma aleg ca si videograf. Cu Anca si Alex se pare ca mi-a iesit:

clip de nunta bucuresti pitesti

“Il recomandam pe Cristi din toata inima! Mergeti pe … citeste mai mult!

Aici gasiti postarea originala a Ancai! Iti multumesc mult Anca pentru cuvintele frumoase! M-ai laudat muuult mai mult decat merit.

 


Videograf Nunta Filmare Nunta Pitesti Bucuresti